Zdravíme všechny příznivce gloryhole a tentokráte i gangbang s ohlášením dnešní plánované čtvrteční akce, abyste byli připravení: Dnes ve čtvrtek 14.12 v čase zhruba od cca 19:30 – 20:00 do zhruba 22:00 přijdeme dva muži a opět prsatá usměvavá bloďatá 38letá holčina 166 cm 60 kg prsa číslo 5, která byla již na akcích 23.11 a 12.10.  Rádi bychom Vás předem požádali o uvolnění kabinky do které obvykle chodíme-tedy trojkabinku, kdy třetí kabinka je pro Vaše ocasy. Zde se bude se dělat jen orálek a hlavně stříkání do pusinky a polykání. Miluje to! 

Později se přesuneme do spodní spodní velké kabinky s gaučem, kde bude probíhat gangbang. Na gangbang mějte každý připraven svůj kondom a masku na obličej. Kdo masku mít nebude bude mu zapůjčena zcela nová, ale mám jich jen 10 ks.  Kdo bude pak při sexu finišovat.. vytáhne ho z kundičky..přesune se k puse , kde teprve pak sundá kondom a nakrmí dámu. Ve spodní kabince bude také možné kouření přes oba otvory co v kabince jsou. Stačí prostrčit penis a dáma pokud nebude obsazena uleví..

Z časových důvodů, aby se dostalo opravdu na všechny a hlavní aktérce neujel vlak ve 22:30 je potřeba se vejít do 5 – 7 min s ohleduplností na všechny zúčastněné, aby se dostalo opravdu na každého. Akci Vám závazně potvrdíme dnes kolem 18:30 na stránkách klubu – aktérka v tento čas dojede do Prahy.

!!!Tato akce zatím není 100% a pokud zde akce nebude do 18:30 potvrzena, nekoná se!!!